Categories: Sport

Bogdan Bozian e preferatul fanilor

Ciprian Marinuţ

Cu 363 de voturi acumulate, mijlocaşul Bogdan Bozian a fost declarat cel mai bun jucător al echipei FC Hunedoara în turul de campionat, de către fanii care şi-au exprimat opţiunea în cadrul scrutinului organizat de Asociaţia Suporterilor Corvinişti, la final de an, pe Facebook. Oficialii FC Hunedoara au stabilit şi noua conducere tehnică a echipei, lotul urmând să fie pregătit de Mircea Alic jr., secundul Raul Spătaru şi Anton Ilie, antrenor cu portarii,

Şi lider, şi golgheter
Bogdan Bozian a fost titular în 12 dintre cele 14 etape ale turului. Jucător cu experienţă şi cu multe calităţi, Bozian a fost liderul din teren în aceste partide şi a marcat opt goluri, fiind şi golgheterul echipei în meciurile din tur. Cu 363 de voturi acumulate, Bogdan Bozian a fost desemnat, pe drept, cel mai bun jucător al echipei FC Hunedoara în turul de campionat de către suporterii care şi-au exprimat opţiunea în cadrul scrutinului organizat de Asociaţia Suporterilor Corvinişti pe Facebook. Jucătorul va primi din partea organizatorilor o frumoasă plachetă aniversară. „Acest titlu este o recompensă a muncii depuse în acest tur de campionat. Ţin să le mulţumesc celor care m-au votat. Îmi pare rău că ne situăm destul de departe de locul unu, dar încercăm să recuperam cât mai mult în retur. Mă simt bine la Hunedoara, sunt meciuri în care într-adevăr simţi că eşti fotbalist, cu foarte multă lume în tribune. Recent, am avut o discuţie cu domnul preşedinte, iar totul merge spre normal. Trebuie să ne pregătim bine, să luăm în serios fiecare meci, doar aşa vom putea scoate maxim din fiecare partidă. Să nu uităm, că sunt echipe în prima ligă care au avut mai puţini spectatori decât noi la meciurile de acasă. Atât timp cât şansele la promovare sunt compromise, trebuie să jucăm un fotbal plăcut, care să aducă lumea la stadion”, a afirmat Bogdan Bozian, pentru site-ul oficial al suporterilor. Pe locurile următoare în topul preferinţelor fanilor s-au situat Daniel Creciunesc (311 voturi), Cristian Creciunesc (277 voturi) şi Raul Ciucurescu (147 voturi). În urma tragerii la sorţi a suporterilor care l-au votat pe jucătorul câştigător, fără a-i lua în calcul cei care au votat mai mulţi fotbalişti, norocul i-a surâs lui Sergiu Marius Muntean. Acesta va fi premiat cu un tricou cu însemnele Asociaţiei Suporterilor Corvinişti şi va avea ocazia de a da lovitura de start a partidei dintre FC Hunedoara şi Naţional Sebiş, prima din returul campionatului pentru alb-albaştri.

S-au stabilit noii antrenori
În urma dezertării antrenorului Adrian Iencsi chiar la prima reunire a lotului din acest an, oficialii echipei FC Hunedoara au rezolvat rapid şi provocarea găsirii unei noi conduceri tehnice. Misiunea pregătirii echipei în retur i-a fost încredinţată tânărului tehnician Mircea Alic jr., care va fi ajutat de secundul Raul Spătaru şi Anton Ilie, antrenor cu portarii. În plus, se pare că şi situaţia jucătorilor de la club este pe cale de a se clarifica. „Deocamdată, jucătorii au ales să rămână la club, deşi există încă posibilitatea rezilierii amiabile a angajamentelor celor care sunt nemulţumiţi de condiţiile financiare. Vom încerca să completăm lotul  pe posturile deficitare cu jucători liberi de contract. Sunt categoric convins că împreună cu noul staff tehnic şi lotul cu care vom aborda returul, vom reuşi să stricăm socotelile tuturor celor care ne consideră scoşi din lupta pentru promovare. Dacă finanţarea pentru anul în curs va veni conform calendarului promis deja de autorităţi, asigurându-ne liniştea necesară pregătirii normale, vom surprinde plăcut pe toată lumea”, a spus Alin Barna, preşedintele FC Hunedoara.
Alb-albaştrii vor intra în cantonament, pe plan local, în următoarele zile, iar la finalul săptămânii, în data de 23 ianuarie, vor susţine primul meci amical de verificare din această iarnă, cu Frontiera Curtici, pe teren propriu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago