Beat turtă şi fără permis

Un devean de 46 de ani a fost prins de poliţişti tocmai la Ocna Sibiului, iar la verificări s-a constatat că era şi băut bine şi nici nu avea permis de conducere.

Şoferul din Deva a fost oprit în localitatea Alămor de către poliţiştii sibieni, iar după testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor poliţiştii au stabilit că nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul. Deveanul este cercetat penal acum pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, dar şi pentru alcool.
Un tânăr din Hărău a fost prins circulând pe drumurile publice cu un autoturism fără a avea permis. Descoperirea a fost făcută de poliţiştii locali, după ce au vrut să-i verifice actele pentru o contravenţie, iar şoferul nu le-a dat. Poliţiştii locali din Deva l-au dus pe bărbatul de 29 de ani la sediul Poliţiei municipiului Deva, iar poliţiştii au stabilit că nu are permis de conducere.
La polul opus al judeţului, în Vulcan, un şofer a fost prins circulând pe drumurile publice cu un autoturism scos din circulaţie. Şoferul de 40 de ani, din municipiul Vulcan, conducea, pe Strada Nicolae Titulescu, din localitate, un autovehicul radiat din circulaţie încă din septembrie 2013. Maşina avea montate plăcuţe cu numere provizorii ce au aparţinut unui alt autovehicul. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.