Băutura a proptit-o în copac

Maximilian Gânju

O femeie de 39 de ani şi-a făcut maşina zob după ce a urcat băută la volan. Din cauza vitezei a pierdut controlul autoturismului, a lovit un copac şi apoi a rupt un stâlp. A avut noroc şi a scăpat nevătămată, însă autovehiculul e bun de dus la fier vechi. Accidentul a avut loc pe D.N. 66A, iar cea de la volan, o tânără din Vulcan, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,58 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Nu la fel de norocos a fost un tânăr de 21 de ani, din municipiul Deva. Deşi nu are permis de conducere, acesta a urcat pe o motocicletă enduro, neînmatriculată, şi a luat-o pe un drum intens circulat, Calea Zarandului, din Deva. Într-o intersecţie a derapat cu motocicleta, a lovit un parapet metalic, după care a căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, tânărul a fost rănit grav.
Un alt şofer a fost prins de poliţiştii din Hunedoara cu o alcoolemie de 1,24 mg/l, alcool în aerul respirat. Individul de 44 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost depistat în trafic, pe Bulevardul Corvin. Tot în Hunedoara, un tânăr de 37 de ani conducea un autoturism pe Strada Victoriei, deşi avea concentraţie de 0,58 mg/l, alcool pur în aerul respirat. În toate cazurile, poliţiştii rutieri au deschis dosare penale pe numele vinovaţilor.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.