Categories: Actualitate

Băut bine, bătut măr şi cu telefonul luat

Mihai Leonard

Un bărbat din Petrila este cercetat de poliţişti, după ce amicul său, Ion S., din aceeaşi localitate, l-a reclamat că acesta l-a deposedat prin violenţă de un telefon mobil, în valoare de 150 de lei.
De fapt, Ion S. s-a încins la băute cu amicul său, Octavian D.,  acasă la acesta din urmă. După ce s-a cherchelit bine, gazda şi-a adus aminte că Ion S. îi era dator cu 50 de lei de mai multă vreme şi i-a cerut să-i restituie datoria. Ion S., şi el mangă de beat, n-a recunoscut nimic. Dar, oricum, acesta nu mai avea nici o leţcaie la el. Văzând că amicul său de pahar nu recunoaşte că-i este dator, pe Octavian D. l-au apucat pandaliile şi a început să-i care pumni în cap lui Ion S., până l-a făcut K.O. Apoi, ca să fie sigur că-şi recuperează banii, i-a „confiscat” acestuia telefonul mobil. După care, şi-a văzut mai departe de băutură.
Cum a scăpat din pumnii ortacului, Ion S. a zbughit-o din casa acestuia, ducându-se aţă la Poliţie, unde l-a reclamat pe tovarăşul său de pahar că i-a luat telefonul, după ce mai întâi la bumbăcit bine. Poliţiştii l-au dus pe om la spital, unde medicii i-au acordat îngrijiri, punându-i şi diagnosticul „politraumatism facial, contuzie arcadă stângă”.
Telefonul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar Octavian D. este cercetat în libertate, pentru tâlhărie.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago