Actualitate

Bătut şi tâlhărit în propria casă

Maximilian Gânju

Un bărbat a intrat într-un bar după ce a terminat munca, a băut câteva pahare şi apoi s-a dus către casă. Nici nu bănuia că doi indivizi din localitate I-au pândit în permanenţă şi i-au pus gând rău. Unul dintre ei scăpase din puşcărie nu de multă vreme.
Totul s-a întâmplat în Lupeni, la finele săptămânii, iar suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Judecătorii au ţinut cont de faptul că şi-au premeditat totul şi au acţionat cu sânge rece. Suspecţii, Constantin Marian Bunbaru şi Valentin Gabriel K., au fost săltaţi de mascaţii Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, în locuinţele lor fiind găsite bunurile furate de la victimă.
Poliţiştii din Lupeni au stabilit că bărbatul tâlhărit, un lupenean de 37 de ani, a băut într-un bar din municipiu şi s-a îndreptat spre casă. În momentul în care a introdus cheia în uşa apartamentului, a fost lovit din spate în cap şi împins în locuinţă. „În apartament, bărbatul a fost lovit în continuare de către doi tineri care, sub ameninţarea unui cuţit, i-au sustras 640 de lei, două telefoane mobile, un televizor şi un sistem audio, precum şi mai multe sticle de băuturi alcoolice“, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
La scurt timp au fost identificaţi şi autorii, unul de 21 de ani şi celălalt de 16 ani. Anchetatorii au stabilit şi că indivizii l-au urmărit pe bărbat încă de la barul unde acesta băuse câteva pahare. După ce l-au băgat în locuinţă, l-au lovit din nou, apoi l-au imobilizat pe patul din dormitor, unde minorul, cu cuţitul în mână, l-a lăsat fără 140 de lei, un telefon mobil şi actele de identitate. În acest timp, tânărul de 21 de ani a căutat prin locuinţă şi a găsit 500 de lei pe o noptieră. Cei doi i-au luat bărbatului televizorul, un sistem audio şi mai multe sticle cu băutură. Indivizii sunt suspectaţi şi că ar fi dat o serie de spargeri, pe raza municipiului Lupeni, la societăţi comerciale.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

10 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

10 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

10 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

10 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

10 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

10 ore ago