Bătăuşul din Vulcan, arestat pentru tentativă de omor

Cristina Ghenea

Tânărul de 25 de ani, implicat în scandalul izbucnit la sfârşitul săptămânii trecute într-un bar din Vulcan, a fost arestat pentru tentativă de omor. Iniţial, acesta fusese cercetat doar pentru vătămare corporală.
Este vorba despre Romulus Voş, cel care în noaptea de 11 august – pe fondul consumului de alcool – a bătut cu bestialitate un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima agresorului a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde a şi rămas internată. În urma investigaţiilor medicale, doctorii au stabilit că viaţa bărbatului a fost pusă în pericol, astfel că procurorii au schimbat încadrarea faptelor săvârşite de tânăr, acuzându-l de tentativă de omor. În urma unor filtre organizate de oamenii legii, Romulus Voş a fost prins, marţi seară, pe raza municipiului Vulcan şi a fost reţinut, după care a fost prezentat instanţei, cu propunere de arest preventiv.
„Instanţa a admis propunerea procurorilor, astfel că s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 29 de zile. Acesta a declarat recurs împotriva hotărârii, deci, dosarul va fi trimis pentru soluţionare Curţii de Apel Alba Iulia“, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.