Categories: Comunitate

Bătălie pe şefia Ligii Pensionarilor Minieri

Maximilian Gânju

Foştii ortaci sunt chemaţi la vot pe 28 martie a.c., pentru a-şi alege preşedintele care trebuie să lupte pentru interesele lor în următorii trei ani.
Actualul preşedinte, Ioan Hortopan, fost deputat de Valea Jiului, are cel puţin un competitor care şi-a anunţat candidatura pentru fotoliul de preşedinte al organizaţiei sindicale a pensionarilor minieri. Nu sunt excluse nici alte surprize, astfel că şeful Ligii nu mai este sigur de câştig. Acesta s-a aflat în fruntea Ligii Pensionarilor Minieri Valea Jiului de trei mandate, însă Ioan Cărăimăneanu, provenit tot din mineritul Văii Jiului, se anunţă un competitor serios.
„Alegerile au loc la sfârşitul acestei luni, iar până acum, sunt doi candidaţi care au anunţat că se vor înscrie pentru funcţia de preşedinte. Vom vedea dacă vor mai fi şi alţii, iar decizia o va lua oamenii, membrii Ligii. În principiu, structura de conducere vor fi aceeaşi, vom merge pe aceeaşi linie, însă rămâne de văzut şi ce au de spus oamenii”, a declarat secretarul Ligii Pensionarilor Minieri, Paul David.
Structura sindicală amintită numără peste 3.000 de membri şi prezintă un deosebit interes şi pentru partidele politice.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Nici cu Caraimaneanu nu e mare branza, un fost turnator securist cu scoala de partid. Sunt destui pensionari care la revolutie erau tineri si nu ereau membri pcr si nu ocupau functii de conducere, pe cand Caraimaneanu a fost in structurile pcr de unde a castigat si bani facand parte din nomenclatura pcr.Pana nu de mult a fost membru psd la org. Petrosani dar a plecat de acolo pentru ca nu a prins un ciolan de ros, asa ca mare atentie la caraimaneanu. Cu catva ani in urma se destainuia intr-un cerc de apropiati ca el e nascut pentru a conduce si chiar daca este la pensie el trebuie sa fie undeva sa poata conduce.Atentie mare pentru ca 3000 de voturi a pensionarilor sunt semnificative in oricare alegeri.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago