Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc zvonerii pe la colțuri că un personaj de la noi s-a enervat tare de tot că a fost retrogradat și, astfel, a făcut mare scandal la noul său loc de muncă. Nu de alta, dar trebuie să afle toată lumea câtă putere a avut omul nostru. Și, susțin cârco­tașii de serviciu, res­pec­tivul a început să facă o curățenie generală prin noul birou, iar prima miș­care a fost să o dea afară pe cea care a ocu­pat funcția cu pricina până acum. Dar, gurile rele șușotesc că nu numai că a dat-o afară pe colega lui, dar a mu­tat-o și cu alți patru an­gajați în birou, așa să nu mai vorbească singură femeia și să aibă cu cine se mai certa pe timpul zilei. Zvonerii au aflat că situația din firmă nu e dintre cele mai roze, iar salariații sunt puțin te­rorizați de ce va urma.

 

Anunță cârcotașii că un candidat din zonă a primit niște amenințări de la fosta nevastă, care a simțit acum că e rost de făcut ceva bănuți. Și, nu așa, câte un leu, doi, ci sume importante pen­tru duduia noastră. Gurile rele povestesc de zor pe la colțuri că fe­meia a trecut la ame­nințări asupra fostului soț, candidat la alegerile locale în județ și susține că are mai multe probe care îl vor compromite pe candidatul cu pricina și care se pare că va avea mari probleme până la data alegerilor din cauza fostei ne­ves­te. Zvonerii se distrează pentru că omul nostru pare speriat de ce vine din trecutul său și cred că ar fi fost mai bine să nu candideze, deoarece riscă să se facă de mi­nune. Dar, deh, unii nu știu când și unde tre­buie să se oprească.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

7 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

7 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

7 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

7 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

7 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

7 ore ago