Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele prin târg că un per­sonaj din zonă, care umblă tot timpul cu minciunile prin zonă, se pare că și-a primit răsplata pentru răul pe care l-a făcut la mai mulți colegi. Da, colegi, pe care i-a denigrat și le-a pus în gură tot felul de minciuni. Omul e pe cale să piardă to­tul, dar asta nu e nimic. Respectivul a primit și o veste grea, legată de o boală necruțătoare. Cârcotașii nu se bu­cură de necazul altora, însă omul nostru prea a căutat-o cu lumâ­na­rea, spun aceștia. Vre­muri grele, așadar, cu asemenea povestitori care, ca să câștige un ban în plus, fac orice, adică mint. Dar, ade­vărul iese totdeauna la suprafață și așa va fi și de data asta.

 

Au anunțat zvonerii pe la noi că o duduie, care are un spate bine înfipt, cel puțin până acum, a cam luat-o în freză. Cârcotașii po­ves­tesc pe la colțuri că respectiva s-a dat ea mare și tare, dar se pare că a încasat-o de la iubitul ei, politician, iar acum gurile rele au ce povesti luni înainte. Cârcotașii au aflat că duduia de care vorbim a vrut să facă pe ero­ina, acum în prag de alegeri, dar nu i-a ținut. Și, ca să fie pusă la punct și a vrut să stri­ce campania elec­to­rală, a primit niște pumni drept în față, așa să nu mai miște-n front și să vadă ce pă­țesc cei ce calcă peste linia de bună purtare.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

o oră ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

6 ore ago