Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun cârcotașii prin târg că e nebunie ma­re într-o instituție. Oa­menii s-au dezlănțuit și nu mai vor să lu­creze cu un coleg, care se crede mare bas­culă, zic ei. Gurile rele șușotesc că omul a în­nebunit și nu mai știe încotro să o apuce, după ce a primit un mesaj că va pleca de acolo și, ce e mai rău pentru el, nu va mai primi un alt post, la schimb. Zvonerii po­ves­tesc pe la colțuri că respectivul a călcat tare pe bec, de s-a spart, iar acum totul s-a sfârșit pentru el, ca­riera lui se încheie ru­șinos. În aceste con­diții, colegii l-au dat deja la o parte, în aș­teptarea sfârșitului ne­milos.

 

Zvonerii susțin că o duduie despre care se spune că dă țepe fir­melor de construcții, din orașul cu cetate, mai are la activ anu­mite activități care îi măresc considerabil bu­getul personal. Cică res­pectiva se folo­seș­te de faptul că lu­crea­ză la stat și ma­ne­vrează din poziția pe care o ocupă cine pri­mește niște contracte bănoase. Așa se face că duduia a deranjat pe unii care nu dau comisionul cerut de aceasta și care nu au luat nici un contract, dacă așa au procedat. Cârcotașii au aflat însă că duduia de care vorbim are și un punct slab, ceva înregistrări făcute chiar de un amic de-al său, și care a reclamat-o la orga­nele de anchetă. Sur­prize, surprize, așa­dar, un nou sezon.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

8 ore ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

8 ore ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

8 ore ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

8 ore ago

Alcoolică acuzată că-și terorizează soacra și soțul

Femeia se îmbată în fiecare zi și provoacă scandal, țintele sale fiind soțul ei și…

8 ore ago

Doi tineri din Hațeg au golit o hală de producție din Oțelu Roșu

Hoții și-au planificat în detaliu spar­gerea din județul vecin și au furat scule și echipamente,…

8 ore ago