Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotaşii că o duduie s-a pus pe lis­tele de candidaţi pentru parlament, deşi a trecut de vârsta speranţelor şi ar fi putut să-i lase pe alţii, mult mai tineri din partid, să candideze pen­tru o funcţie de parla­men­tar. Numai că, ne şop­tesc zvonerii de ser­viciu, cucoana vrea cu tot dinadinsul să fie acolo, în Capitală. Lucrurile au cul­minat în cadrul organi­za­ţiei de partid cu un scan­dal mare, ţinut însă de­parte de ochii curioşilor. Motivul scandalului? Toc­mai solicitarea duduii de a fi candidat pentru un post în Parlament, lucru care i-a mirat pe foarte mulţi care voiau şi ei să candideze, evident pe locuri eligibile.

Spun zvonerii prin târg că un personaj de la noi a făcut o criză de nervi atunci când a aflat că a
i-a fost luată afacerea, din care a făcut bani fru­moşi, investind puţin şi furând mult. Gurile rele au aflat că omul s-a dat cu capul de pereţi că a pierdut sursa de bani, şi nu mai ştie ce să facă să se pună bine cu şeful de la stat care i-a luat sursa de bani. Zvonerii au aflat şi acum şuşotesc pe unde pot că personajul nostru se duce în fiecare zi pe la instituţia care va administra afacerea res­pec­tivă, doar, doar re­u­şeş­te să îl roage pe şeful de acolo să îi dea înapoi purcoiul de bani de care a beneficiat ani buni.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

12 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

17 ore ago