Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au scăpat de cătușe cu ajutorul unor băieți care împart dreptatea, dar nu pot dormi liniș­tiți. Spun bârfitorii avi­zați că niște doftori și ajutoa­rele lor sunt dis­pe­rați după ce dosarul în care erau acuzați că au jefuit banul statului a ajuns pe mâna unui magistrat in­coruptibil. Oamenii au scăpat la prima strigare de a da socoteală pen­tru fără­de­legile comise, pentru că a trecut mult timp de când s-au dedat la mizerii. Gurile rele spun că un băiat deștept cu robă i-a ajutat dat fiind faptul că avea și el o rudă care fusese ajuta­tă de doftorii de la noi din județ, pentru a în­ca­sa ne­cuvenit de la stat. Ori­cum, în acest mo­ment au de înfruntat o mare problemă, cel pu­țin o parte dintre ei, că unii sunt deja țărână. Zvo­narii spun că un magis­trat din centrul țării are dosarul lor în mână și a constatat că nu-i mai poa­te trimite la ”miti­tica”, dar îi poate lăsa fără agoniseala lor de-o viață.

 

Vorbesc cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru că un pur­tător de epo­leți a fost tras pe bandă în timp ce avea un com­por­tament deloc po­tri­vit. Cică omul se afla în timpul serviciului și i-a făcut o mai multe avan­suri unui coleg, iar aces­ta din urmă a crezut că este doar o glumă ne­sărată. Îl știa așezat la casa lui, cu copii și ne­vastă, și nu-i trecea nici prin minte că individul duce o viață dublă. Mai precis că este și pe in­vers. Cârcotașii spun că tablagiul și-a dat ara­ma pe față în momentul în care ar fi rămas în len­jeria intimă în auto­spe­cială, gata să treacă la acțiune cu colegul lui mai tinerel. N-ar fi luat în calcul că așa-zisa vic­timă avea ceva antre­na­ment pe la sala de forță și când a văzut ce o așteaptă, a reacționat. Din două mișcări și-ar fi plasat colegul denaturat direct în lumea viselor.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

14 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

19 ore ago