Categories: Gura lumii

Gura lumii, 4.11.2019

A bătut cu pumnul în masă şi conduce cu mână de fier instituţia. Se întâmplă într-o urbe din sudul judeţului, unde s-a constatat că cu vorba bună nu se mişcă nimic. Prin urmare s-a trecut la băţ, iar rezultatele s-au văzut imediat. Gurile rele spun că şeful urbei a tot încercat să-şi strunească subalternii să mişte şi ei ceva la locul de muncă. Să aibă şi ei puţintică iniţiativă, că bani frumoşi primesc lună de lună. N-a fost chip să-i convingă cu prietenia şi a trecut la planul doi. Bârfitorii spun că şi-a chemat toţi şefii într-o şedinţă surpriză şi le-a spus că au lefurile ciuntite, iar dacă nici după mustrarea asta nu-şi bagă minţile în cap, pot să-şi caute altceva de lucru. Măsura şefului a mers ca unsă, cel puţin pentru moment, pentru că nu mai este birou în care un angajat să taie frunză la câini.

E gratis, dar se dă pe bani! Cam aşa se întâmplă într-o urbe a regiunii cu lămpaşe, unde un ser primit de la stat, care i-ar scăpa pe cei bolnavi de o serie de probleme provocate de sezonul rece, se dă pe bani deşi ar trebui să fie gratuit. Gurile rele spun că mai mulţi oameni cu afecţiuni cronice au cerut să fie imunizaţi contra răcelilor, mai ales că se face mare tam-tam pe această temă şi sunt îndemnaţi să beneficieze de ajutorul statului. Cum este gratis şi nici nu strică, mulţi şi-au zis că ar fi cazul să treacă pe la cabinet, dar au avut o surpriză. În loc de injecţie au primit nota de plată. Toţi ştiau că serul e gratis şi vine special pentru ei de la stat, numai că în realitate nu e chiar aşa. Cârcotaşii spun că serul vine gratuit şi chiar e pentru cei cu risc ridicat, însă mulţi doftori se gândesc că pot face un ban necinstit şi le spun amărâţilor că statul n-a dat nimic, iar doftoria primită este cumpărată din banii lor.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

13 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

13 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

13 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

13 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

13 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

13 ore ago