Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Tot mai multe voci sus­ţin că un politician din ves­tul regiunii cu lăm­paşe va face un salt po­li­tic pentru a putea fi numit într-o funcţie publică. Tras pe linie moartă după ce a provocat ceva scandal în organizaţie, în anii trecuţi, omul a fost lăsat în afara lis­telor cu funcţii im­por­tante şi-i lipseşte un post călduţ şi bine plătit. Prin ur­mare s-a dus la pro­tec­torul său şi rudă prin ali­anţă, un influent poli­ti­cian care ar mai avea de spus un cuvânt în for­ma­ţiune. Dacă este să ne luăm după bârfitori, po­li­ticianul ar fi înscăunat la judeţ, la conducerea unei direcţii inutile, dar care e musai să se înfiinţeze pentru el. Bârfitorii spun că decizia ar fi fost luată la centru partidului dar nu a fost şi comunicată con­ducerii judeţene. Curios este să vedem dacă va de­veni realitate în con­di­ţiile în care şeful forma­ţiunii de la judeţ are mii de dovezi şi motive pentru a arăta că nu poate da curs unei asemenea so­li­citări.

 

Unui apărător al drep­turilor salariaţilor ce încă mai sunt într-o companie muribundă i s-ar fi făcut de plecare. Omul nu plea­că cu mâna goală şi nici prin minte să nu ne dea că va părăsi de tot sis­te­mul, adică vaca pe care a muls-o ani în şir. Bârfitorii susţin cu tărie că i s-a pre­gătit un post călduţ la com­pania soră, cea care a luat cam toate fosilele ahtiate după bani, pentru că oricum nu are ţintă de a realiza ceva, ci doar de a demola. Cârcotaşii mai spun că individul nu se duce cu mâna goală la fir­ma de demolat, că nu se cade să-şi lase protejaţii, finii, rubedeniile şi muza fără a avea viitor. Pentru a putea merge cu tot alaiul după el, zvonerii mai spun că a negociat intens chiar la şeful cel mare. A primit ”verde” după ce şi-a dat acordul pe hârtie că nu se va opune nici mă­car de ochii lumii la mă­su­rile de concediere a celor pe care ar fi trebuit să-i protejeze.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

4 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

21 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

21 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

21 de ore ago