Categories: Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se anunţă furtună de-a dreptul într-o instituţie, după ce mai multe dez­vă­luiri au fost făcute de o angajată. Cică, spun zvo­nerii de serviciu, lucrurile au luat-o razna de tot, mai mulţi salariaţi din insti­tuţie fiind obligaţi să meargă la audieri în faţa anchetatorilor. Cârcotaşii susţin prin târg că oa­menii sperau că vor fi lăsaţi în pace şi îşi vor continua munca liniştiţi, dar se pare că nu este aşa. Gurile rele şuşotesc că dezvăluirile i-au luat prin surpindere chiar şi pe oamenii legii.

 

Spun cârcotaşii prin târg că la o firmă din zonă, cei doi şefi de acolo s-au luat la bătaie, după ce unul dintre ei nu a fost de acord cu o decizie a celuilalt. Zvonerii de ser­viciu susţin pe la colţuri că oamenii nu s-au mai putut abţine şi şi-au spus tot ce au avut în faţă, ca doi bărbaţi ce sunt. Nu­mai că, povestesc gurile rele, şi-au dat şi ceva pumni, semn că ura re­ciprocă este foarte mare. Problema, şuşotesc zvo­nerii este că cedi doi sunt nevoiţi să lucreze îm­preună.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Brainwork – o modalitate de a petrece timp împreună cu câinele tău

Faptul că un câine adoră să petreacă timp cu stăpânul său este deja evident la…

19 minute ago

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

5 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

22 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

22 de ore ago