BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un nou locşor de ne­bunii a apărut pe un vârf de munte din regiunea cu lămpaşe. Gurile rele spun că s-a muncit intens pe perioada anului trecut, când curioşii erau con­sem­naţi pe la casele lor, astfel că a apărut o ca­bană cu tot ce trebuie în care se desfată mahări din tot judeţul. Respectivii au construit cu auto­ri­zaţia celor care adminis­trea­ză muntele şi au sus­ţinut că e un refugiu des­tinat celor prinşi de ca­priciile vremii. Numai că aşa zisul refugiu este fe­recat pentru restul lumii, ba chiar şi păzit când nu e plin de oficialităţi. Con­struc­ţia a fost făcută din bani publici, doar nu era să sărăcească utilizatorii lui şi să-şi rupă din averile nu tocmai făcute curat. Bârfitorii spun că în afara sezonului estival, când oamenii vine cu tot cu fa­milii la aer curat, cabana mai este folosită şi pentru escapadele amoroase. Vara vin cu soţiile, iar iar­na cu amantele.

 

O coniţă venită de pe meleaguri îndepărtate a reuşit în câţiva ani să-şi facă loc la conducerea unui serviciu important dintr-o instituţie din sudul judeţului. Gurile rele spun că domnişorica, frumu­şică foc, nu s-a ridicat din sărăcie pe muncă şi in­teligenţă. Ar fi cutreierat mai multe aşternuturi până să prindă pe cineva care să-i facă poftele, iar nenumăratele încercări au fost în cele din urmă încununate de succes. Deloc deranjat de faptul că şi cunoscuţi de-ai lui
s-au hârjonit cu ea, un şef de urbe din sudul jude­ţului mai că este la un pas de a renunţa la consoarta oficială pentru juna cas­tanie. Bârfitorii mai spun că omul şi-a promovat-o într-o funcţie bănoasă din­tr-o structură din sub­ordine însă nu o lasă să muncească în biroul în care este încadrată. I-a fă­cut un locşor chiar la masa lui şi motivează res­tului că are nevoie să-i fie prin preajmă pentru a-l consilia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.