Categories: Actualitate

Bărbatul care şi-a abuzat sexual fiica cere să fie pus în libertate

Bărbatul din Burjuc a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi condamnat la 3 ani şi ju­mătate de închisoare. Victimă i-a fost pro­pria copilă, o fetiţă de doar 10 ani. Gheor­ghe Beluş a cerut să fie liberat condiţionat, cerere depusă la Judecătoria Arad. Instanţa i-a respins solicitarea avansând un termen de rediscutare a situaţiei condamnatului la finele acestei luni.
Bărbatul de 46 de ani îşi execută pe­deapsa în Penitenciarul Deva, pentru agresiune sexuală. Minora abuzată a trăit un adevărat calvar, iar totul a ieşit la iveală după ce i s-a plâns surorii ei mai mari. Co­pila i-a spus că tatăl ei are un compor­tament ciudat, că noaptea, când doarme, o atinge cu mâinile în zonele intime şi se freacă cu penisul de zona sa intimă. De asemenea, i-a povestit că tatăl a chemat-o la baie, a dezbrăcat-o, a poziţionat-o cu spa­tele la el şi s-a frecat cu organul genital de zona sa intimă, simulând un act sexual. ”Încă din cursul anului 2017, persoana vă­tămată a încercat să-i atragă atenţia asupra comportamentului neadecvat al tatălui lor, povestindu-i surorii ei că tatăl lor obişnuia să o atingă în zonele intime, noaptea când dormea, însă martora nu a anunţat-o atunci pe mama lor despre cele întâmplate”, se arată în rechizitoriu.
Tot în actul de acuzare se mai arată şi că sora mai mare a declarat că pe vremea când avea aproximativ 10 ani şi dormea în aceeaşi camera cu tatăl ei, acesta o atingea în zonele intime cu mâinile, dar şi cu or­ganul genital, însă nu a spus niciunei per­soane de frică. Tatăl abuzator şi-a recu­nos­cut faptele. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago