Bărbatul acuzat că şi-a abuzat sexual fiica, la un pas de pedeapsă

Maximilian Gânju

Magistraţii Judecătoriei Deva, instanţă unde a fost înregistrat şi judecat dosarul de agresiune sexuală, au rămas în pronunţarea sentinţei. Tatăl acuzat de abuzarea propriei fiice îşi va afla pedeapsa în mai puţin de o săptămână.

Bărbatul a fost învinuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, după ce şi-ar fi abuzat în mod repetat fiica de 10 ani. Magistraţii din Deva l-au arestat preventiv pe durata procesului, chiar dacă individul a cerut de mai multe ori să se întoarcă în casa în care ar fi comis ororile. Procesul în urma căruia a fost judecat Dorin Gheorghe Beluş (foto), de 46 de ani, din comuna Burjuc, a fost de mai multe ori amânat din cauza lipsei de procedură cu victima. În cele din urmă judecata s-a finalizat, iar magistraţii Judecătoriei Deva au stabilit pronunţarea sentinţei pentru data de 28 mai a.c.
Potrivit rechizitoriului, bărbatul ar fi profitat de inocenţa fiicei sale după ce mama ei a plecat la muncă în Germania. Copila de 10 ani locuia alături de tată în satul Tisa, şi ar fi fost atinsă în zonele intime de către bărbat, ca mai apoi acesta să se masturbeze. Anchetatorii mai spun că urmărea ca în cazul în care era prins să poată nega că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu copila. Fata a îndurat chinurile fără să spună nimănui nimic de teamă, însă la sosirea mamei acasă şi-a făcut curaj şi a mărturisit totul.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.