Categories: ActualitateFlash

Bărbatul care şi-a violat fiica vitregă, condamnat la puşcărie

Bărbatul de 41 de ani din Simeria acuzat că a violat-o pe fiica femeii cu care convieţuia şi-a aflat pedeapsa. Sentinţa a fost dată chiar la primul termen de judecată a dosarului. Marcel Compodi a recunoscut în faţa magistraţilor că şi-a abuzat sexual fiica vitregă în vârstă de 12 ani.

„Inculpatul a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Acesta a recunoscut fapta, iar instanţa a mers pe procedura simplificată. Hotărârea Judecătoriei Deva nu este definitivă, împotriva acesteia se poate depune apel”, a afirmat judecătorul Cristina Roncioiu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Deva. Trebuie spus că, aşa cum prevede Codul Penal, atunci când o persoană recunoaşte faptele de care este acuzat, beneficiază de o reducere substanţială a pedepsei.
Marcel Compodi a fost judecat în stare de arest preventiv, ajungând în spatele gratiilor la începutul lunii iunie a acestui an. Bărbatul era angajat la o fabrică din Deva şi locuia în Simeria, împreună cu concubina sa care are o fiică de 12 ani dintr-o altă relaţie. Acesta a intrat în vizorul oamenilor legii, fiind acuzat de viol în formă continuată, după ce un unchi al copilei l-a reclamat la poliţie. Din datele anchetatorilor, bărbatul de 41 de ani ar fi agresat-o sexual pe fetiţa concubinei în perioada 2015 – 2016. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago