Categories: Actualitate

Bărbat din Valea Jiului, carantinat, la plimbare prin Deva

Un bărbat de 54 de ani, din Lupeni, a fost descoperit de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Deva, pe o stradă din reşedinta judeţului, iar în urma verificărilor în bazele de date, au constatat că figurează ca fiind în carantină la domiciliu.
„Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că are cunoştinţă despre faptul că DSP Hunedoara i-a dispus măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a revenirii din străinătate, însă a părăsit locuinţa pentru a ridica personal câteva colete din Piaţa Gării Deva”, a infor­mat IPJ Hunedoara. Poliţiştii l-au amendat pe individ iar în funcţie de decizia medicilor spe­cialişti ar putea fi carantinat într-un centru instituţionalizat.
Pentru diferite abateri la normele impuse privind combaterea infectării cu noul corona­virus, poliţiştii hunedoreni au dat în cursul zilei de luni 50 de sancţiuni contraven­ţionale, valoarea totală fiind de 8000 de lei. Cele mai multe au fost pentru nepurtarea măştii de protecţie. La Orăştie, poliţiştii au identificat un bărbat de 30 de ani, din lo­calitate, care se afla în parcarea unui super­market, fără a purta masca de protecţie. La aceeaşi dată, poliţişti au identificat un bărbat de 64 de ani, din Orăştie, în parcarea unui alt supermarket din localitate, fără a purta masca de protecţie. Ambii au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 55/2020. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Un dobitoc,posibil sa fie o sursa de infectie pt comunitate! Animalele astea ar trebui bagate in arestul politiei 30 de zile,nu 14 in carantina acasa!

Recent Posts

Felicitare Florii

57 de minute ago

Felicitare Florii

59 de minute ago

Felicitare Florii

59 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o oră ago