Categories: Actualitate

Banciu, fără nici o măsură preventivă

Loredana Goangă

Ieri, pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia s-a derulat o nouă şedinţă de judecată în cazul pilotului hunedorean Valentin Banciu (foto). Potrivit lui Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al instanţei, procesul se află în continuare la administrarea de probe, iar următorul termen a fost fixat pentru data de 10 iunie.

Valentin Banciu a fost arestat pe 26 iulie 2013 şi a fost acuzat de conflict de interese, abuz în serviciu şi luare de mită. Acesta a ajuns în această situaţie după ce a creat o reţea de făcut bani, cuplând activitatea unui service auto pe care îl avea acasă, unde îi chema pe cei care aveau nevoie de avize tehnice, emiţând aceste avize în fals datorită poziţiei sale de angajat RAR, în complicitate cu un coleg de serviciu, ce încasa banii pentru diverse lucrări.
În luna februarie a acestui an, magistraţii curţii i-au înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Totodată, pe 29 aprilie, Curtea de Apel Alba Iulia a constatat încetată şi această ultimă măsură preventivă, motiv pentru care, în momentul de faţă, Valentin Banciu este liber la fel ca orice alt cetăţean.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • De nenumărate ori am citit aceste acuzații pe care presa le reda ca fiind certe. Exista undeva, o astfel de adeverință eliberata de acest atelier? Eu nu am văzut niciuna, în dosarul meu nu există niciuna, și RAR nu ia în considerare nici un fel de dovezi de reparație. Eu propun sa editați adevărul dacă vreți sa informați cetățenii. Enzo Ferrari a avut o vorba: Clientul nu are întotdeauna dreptate.
    Cu respect Valentin Banciu

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

6 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago