Categories: Actualitate

Autoturism incendiat la Petroşani

Livia Botici

O maşină abandonată de mai mult timp în municipiul Petroşani a ars aproape în întregime, luni seara. Deocamdată, nu se cunoaşte nici proprietarul autoturismului şi nici mâna criminală care a aprins focul.

Foc pus intenţionat
În jurul orei 22, mai mulţi petroşăneni au sunat la serviciul 112, pentru a anunţa că, în apropierea Stadionului, pe strada Vişinilor, un autoturism arde. „În cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri din municipiu s-a deplasat la faţa locului şi, în decursul a maximum 10 minute au reuşit să stingă focul. Maşina a ars aproape în întregime. După efectuarea cercetărilor la faţa locului, colegii mei au stabilit că focul a fost pus intenţionat de cineva şi nu a izbucnit din senin. Tocmai de aceea, mai departe, cazul a fost preluat de către poliţişti”, a declarat Alin Mateş, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Vinovaţii: copii sau boschetari
Potrivit oamenilor legii, autoturismul făcut scrum era părăsit de mult timp în locul în care a ars. Acesta era uneori casă pentru boschetari şi alteori, loc de joacă pentru copiii din cartier, deoarece una dintre portiere nu se putea închide. Cel mai probabil, focul a fost pus, fie intenţionat, fie din greşeală, ori de copii năzbâtioşi, ori de persoane fără adăpost. Indiferent cine ar fi vinovat, poliţiştii sunt pe urmele lui, pentru a răspunde pentru faptele sale. Dacă va fi descoperit, vinovatul va fi cercetat pentru distrugere prin incendiere şi riscă să stea după gratii.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Tupeu de nei­ma­gi­nat pentru un purtător de lămpaş. Obişnuit ani de zile cu ciordelile şi…

57 de minute ago

Încă o promisiune onorată de președintele Laurențiu Nistor. Încep lucrările de reabilitare a drumului care leagă municipiul Orăștie de Costești și Sarmizegetusa Regia

O veste extrem de bună înainte de săr­bă­torile pascale! O promisiune onorată din nou! Surpriză…

58 de minute ago

Bulina albă

Bogdan Mihăilă, tânăr pasionat de saxofon Pentru că a obținut trofeul ”Lira cu briliante” la…

59 de minute ago

Bulina neagră

Mihai B., recidivist Pentru că a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea după ce…

59 de minute ago

Tânăr jefuit de o damă de companie

Bărbatul din municipiul Vulcan a petrecut într-un bar din localitate, iar spre miezul nopții și-a…

o oră ago

Curtea de Apel Alba Iulia decide în dosarul polițistului prins cu mită

Ofițerul din cadrul Poliției Petroșani rămâne în arest la domiciliu au decis magistrații Curții de…

o oră ago