Categories: ActualitateFlash

Autospeciala de control a rovinietelor din judeţ, implicată într-un accident

[nggallery id=48]
Loredana Goangă

Singura autospecială pentru controlul rovinietelor din judeţ a fost implicată într-un accident rutier pe DN 66 pe raza localităţii Băcia. Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, printre care şi şoferul autospecialei.
Momente de groază
Două maşini care circulau din direcţia Băcia spre Simeria, dintre care maşina pentru controlul rovinietei, au fost protagonistele unui accident rutier. Şapte persoane care mergeau la serviciu cu o cursă specială au trecut prin clipe de coşmar atunci când au văzut că microbuzul în care se află se răstoarnă chiar în apropierea locului lor de muncă, Depozitul Carrefour, unde trebuiau să ajungă. Cei mai puţin norocoşi nu au ajuns la serviciu, ci la spital.
„Echipajele de prim ajutor de la Simeria şi Detaşamentul din Deva au acordat îngrijiri medicale la trei dintre răniţi, în timp ce două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au preluat cele două victime politraumatizate mai grav. Toţi răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva”, ne-a declarat căpitanul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Încercare de depăşire prin dreapta
Potrivit declaraţiei luate la faţa locului de la subcomisarul Florin Tat, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene al Poliţiei Rutiere Hunedoara, în momentul în care microbuzul condus de Marin C., de 57 de ani, s-a angajat să facă stânga, din spate a venit autospeciala pentru controlului rovinietelor a CNDANR, condusă de Mircea P.. Şoferul autospecialei a încercat să depăşească, neregulamentar, microbuzul, dar cum acesta apucase să vireze autospeciala a intrat în el, lovindu-l în partea din spate stânga. În urma impactului dintre cele două autovehicule, microbuzul s-a răsturnat, fiind rănite patru, din cele opt persoane aflate în acesta, dar şi şoferul autospecialei CNADR.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Toti incapabilii sunt angajati pe pile si spagi , mari si tari ,si le da Dumnezeu cate o palma pe merit.Altii care termina scoli grele cum e medicina lucreza pe 780 de ron , platesc amenzi pentru rovinete ca fac naveta grea pentru un serviciu si nu se ajung cu banii de chirii , de paine , de amenzi ca sa-i bage in contul hotilor care fac drumuri si poduri , sule cu noduri, care ne reguleaza cum vrea mama lor .Dati vinovatul afara din serviciu , sa plateasca masina ,sau o sa-i cumparati alta noua ca e nepotu lui Puterescu?Bai soferas sa ma cauti cu grosu sa-ti dau medicalu.Pe psihice , bai.

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

4 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

4 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

4 ore ago

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Ser­viciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind acuzaţi de…

4 ore ago

Escrocheria „Călugărița” face ravagii în conturile românilor. Infractorii au găsit o nouă metodă de a obține venituri consistente

Inventivitatea infractorilor pare să nu cunoască limite, aceștia punând mereu la cale noi metode prin…

4 ore ago