Categories: Sport

Automobilism F1. Lewis Hamilton testat pozitiv cu Covid-19

Pilotul britanic Lewis Hamilton (foto) a fost  testat pozitiv la Covid-19. luni dimineaţă, după victoria înregistrată în Marele Premiu al Bahrainului și s-a declarat „devastat” de faptul că nu va putea concura în următoarea cursă din Campionatul Mondial de Formula 1, care va avea loc la finalul acestei săptămâni în aceeaşi ţară din Golful Persic, el fiind nevoit să rămână în izolare în camera sa de hotel.

„Sunt devastat că nu voi putea concura în weekend-ul viitor, De la începutul sezonului, în iunie, echipa mea şi cu mine am luat toate măsurile de precauţie posibile şi am respectat la literă protocoalele oriunde am mers, pentru a rămâne în siguranţă şi sănătoşi. Din păcate, chiar dacă toate cele trei teste efectuate săptămâna trecută au fost negative, m-am trezit ieri (luni) dimineaţă cu câteva simptome uşoare şi am cerut un alt test, care s-a dovedit pozitiv. M-am izolat imediat, pentru zece zile”, a precizat Hamilton pe reţelele de socializare.

„Sunt norocos să am doar simptome uşoare şi fac tot posibilul să rămân în formă şi într-o stare bună de sănătate. Vă rog să aveţi grijă de voi, nu putem fi niciodată prea atenţi. Această perioadă este stresantă pentru toată lumea şi trebuie să ne asigurăm că avem grijă de noi şi de ceilalţi”, a adăugat britanicul.

Mercedes urmează să anunţe cât mai rapid numele înlocuitorului lui Hamilton pentru cursa care va avea loc duminică la Sakhir, principalul favorit fiind pilotul de rezervă belgian Stoffen Vandoorne.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

4 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

4 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

4 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

4 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

4 ore ago