Categories: Sport

Autobergamo a încheiat turul în forţă: victorie categorică şi poziţie de lider

Echipa antrenată de Florin Ignat a terminat prima parte a sezonului regulat pe prima poziţie a clasamentului, după o victorie categorică, scor 10-0 (4-0), în faţa celor de la Spicom Sf.Gheorghe. Alb-vişiniii au jucat încântător, şapte din cei 10 jucători de câmp trecându-şi numele pe lista marcatorilor, şi aşteaptă cu încredere derbiul din runda următoare, cu Informatica Timişoara.
Nuno Coco, „magicianul” de pe parchet
Având în faţă un adversar care de obicei încasează multe goluri la Deva, Autobergamo a deschis seria „festivalului” în minutul 4, Sergiu Tacot modificând tabela cu un şut plasat, după pasa lui Al-Ioani. Peste alte patru minute, Nuno Coco şi-a demonstrat încă o dată tehnica încântătoare, reluând cu călcâiul în plasă o pasă a lui Ignat. Cei doi au colaborat şi la golul trei, portughezul înscriind cu un şut sec după cornerul executat de antrenorul-jucător al gazdelor. Scorul pauzei, 4-0, a fost stabilit de căpitanul Cristi Matei, cu o minge reluată în plasă cu genunchiul, de pe linia porţii, centrarea venind de la Obadă.
Obadă a reuşit „tripla”
Trupa deveană nu a oprit „motoarele” nici în partea secundă iar Al-Ioani a înscris golul cinci în primul minut de la reluare, cu un şut puternic la colţul lung. Obadă şi-a început recitalul două minute mai târziu, învingându-l pe Papp cu o execuţie de la 10 metri iar în minutul 25, Autobergamo a punctat de două ori, la ambele reuşite coautor fiind Nuno Coco. Finalizatorii au fost Paulo Ferreira, şut din stânga în colţul lung şi Ignat, reluare din faţa porţii după o pasă la întâlnire. Ultimul cuvânt în meci l-a avut Obadă, care a mai punctat de două ori, cu o „scăriţă” de la nouă metri, după intercepţia lui Cristi Matei şi cu un şut puternic în colţul lung, din partea stângă.
Moral ridicat înaintea derbiului
Devenii au încheiat astfel turul sezonului regulat pe prima poziţie a clasamentului şi aşteaptă cu încredere derbiul din prima rundă a returului, cu Informatica Timişoara. Meciul se va juca luni, 21 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Deva.
AUTOBERGAMO DEVA 10 (4)
Iancu – C. Matei, Al-Ioani, Pânzaru, Tacot. Au mai jucat: Savu – Nuno Coco, Paulo Ferreira, Ique, Ignat, Obadă, Drăgoiu. Antrenor: Florin Ignat
SPICOM SF. GHEORGHE (0)
Papp – Mihaly, Mate (cpt.), Pavel, Kanyo. Au mai jucat: Czontos, Incze, Bujdoso, Jancko, Raymond, Csiki. Antrenor: Attila Farkas
Arbitrii: Daniel Pop – Răzvan Dincuţă (ambii din Piteşti)
Au marcat: Tacot (4), Nuno Coco (8, 14), C. Matei (18), Al-Ioani (21), Obadă (23, 30, 40), Paulo Ferreira (25), Ignat (25)
Sala Sporturilor din Deva, spectatori 400

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago