Categories: Sport

Aurel Ţicleanu delegat de FRF la acţiunea organizată la Simeria

Clubul Sportiv CFR Simeria este gazda în perioada 22-23 septembrie a.c. a acţiunii or­ga­nizată de către Federaţia Română de Fotbal (FRF) pe linia activităţii de pregătire la nivel de copii şi juniori.
Acţiunea face parte dintr-un program mai amplu „F.R.F. Mobil”, menit să aducă un plus în activitatea cluburilor. La acţiune, din par­tea F.R.F., participă Aurel Ţicleanu (foto), mem­bru al departamentului de scouting al Federaţiei Române de Fotbal, fost jucător internaţional de fotbal cu 337 jocuri în Liga I la Universitatea Craiova, FC Braşov şi Sportul Studenţesc , 44 prezenţe la echipa na­ţională a României, unde are două goluri marcate. El a antrenat atât în ţară cât şi în străinătate în perioada 1991 – 2010.
Aurel Ţicleanu este însoţit la acţiunea care se va desfăşura la Simeria de către Mihai Ianovschi, unul dintre tehnicienii din fotbalul românesc, cel care a descoperit multe talen­te lansate pe prima scenă fotbalistică a ţării, el însuşi un foarte cunoscut antrenor.
La această acţiune vor participa antre­nori şi tehnicieni de la cluburile cu secţii de juniori din judeţul HUnedoara, reprezen­tanţi ai AJF şi ai DJTS HUnedoara. Vor fi sesiuni de antrenamente la baza clubului şi dezbateri legate de forme şi metode de pregătire a echipelor de copii şi juniori în etapa actuală.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

14 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

19 ore ago