Au scãpat de la excludere

Sorina Popa

Deşi anunţaseră că vor convoca Biroul Permanent al organizaţiei judeţene, pentru a decide ce hotărâre vor lua în legătură cu cei opt consilieri locali de la Petrila care nu votează deponeul ecologic, se pare că pesediştii hunedoreni s-au răzgândit.
Astfel, după o discuţie a liderilor judeţeni ai partidului cu secretarul general Liviu Dragnea, s-a decis ca membrii PSD Petrila să întrebe cetăţenii oraşului dacă sunt de acord să se organizeze un referendum în legătură cu investiţia deponeului ecologic de peste 50 de milioane de euro.
„Dacă oamenii vor dori să se facă referendum, vom vedea. Numai după ce vor fi întrebaţi cetăţenii vizavi de acest subiect, vom putea lua o decizie privindu-i pe cei opt aleşi locali PSD de la Petrila”, a declarat Sorin Vasilescu, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Le-au luat-o înaintea şefilor de la judeţ

Săptămâna trecută, conducerea PSD Petrila a solicitat să se organizeze un referendum, pentru consultarea populaţiei privind construirea unui deponeu ecologic în oraş. Pe de altă parte, se mai arată în hotărârea aleşilor pesedişti de la Petrila, „în condiţiile în care Biroul permanent al organizaţiei judeţene PSD va propune retragerea sprijinului politic consilierilor locali aleşi în Consiliul Local Petrila, următorii membri PSD desemnaţi pe listă se autosuspendă din partid, considerând hotărârea Biroului permanent abuzivă şi care contravine intereselor partidului şi a cetăţenilor din Petrila”. Ca atare, cei opt aleşi locali PSD din Petrila au scăpat să fie daţi afară din partid.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea…

o zi ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

2 zile ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

2 zile ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

2 zile ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

2 zile ago