Categories: Comunitate

Au rămas tineri și plini de viață și la 49 de ani de la absolvirea liceului

Sorina Popa

Promoția 1973 a Liceului Industrial de Construcții din Deva, clasa a V-a, s-au reunit după 49 de ani de la ab­solvirea liceului. Să nu credeți că acum, la aproape o jumătate de veac de la terminarea liceului, oamenii nu mai sunt tineri! Nu, deși au trecut mulți ani, ei au rămas tot tineri și, mai ales, fru­moși la suflet.

Amintiri minunate
Emoția revederii nu a fost una obiș­nuită. Nu. Au fost 36 de elevi în clasa a V-a a Liceului de Construcții, care timp de cinci ani, între 1968 și 1973 s-au văzut zilnic, au trăit și bune și rele, dar, mai ales, au simțit să fii tânăr și să crezi că toate visele se împlinesc. O trăire fără comparație!
„Au trecut mulți ani peste noi, 49 la număr, cu multe realizări frumoase, cu bune și rele și, totuși, dorința de a ne revedea chiar după atâția ani, încă o avem. Amintirile din anii de liceu sunt minunate și parcă avem mai multă viață și dorință de a ne revedea din nou, an după an. Vă mulțumim, iubiți colegi, că menținem mereu treaz visul reîntâlnirii. Multă sănătate tuturor și anul să treacă repede să ne revedem din nou cu bine!”, au spus absolvenții Liceului Industrial de Construcții Deva, promoția 1973.
De ceva timp, reîntâlnirile lor se or­ga­nizează din trei în trei ani. Anul acesta au reușit să participe 22 din cei 36 de co­legi. Unii nu au putut să vină, deoarece locuiesc la mare distanță.
Așadar, să dea Dumnezeu ca „tinerii” absolvenți ai acestui liceu să se reîn­tâl­nească la anul, să sărbătorească 50 de ani de la terminarea școlii.

Două colege de bancă, Mariana şi Anica
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

8 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

8 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

8 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

8 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

8 ore ago