Au intrat la apã

Ciprian Marinuţ

Ploaia căzută pe tot parcursul partidei de ieri cu FC Bihor nu a învolburat deloc Mureşul, iar devenii au suferit un nou eşec, acasă, scor 1-4 (1-3). Trupa antrenată de Romulus Gabor a rămas restantă la fotbal şi a picat pe ultimul loc al clasamentului.

Start împiedicat, finiş în genunchi
Cei aproximativ 100 de suporteri fideli care s-au încumetat să îndure 90 de minute de ploaie, ieri, pe Stadionul „Cetate”, au plecat acasă dezamăgiţi. Formaţia deveană a fost învinsă fără drept de apel şi de FC Bihor şi s-a afundat în subsolul clasamentului.
Jucătorii Mureşului au fost parcă legaţi de picioare în startul partidei, iar în doar opt minute, bihorenii au punctat de două ori. Coroian (min. 2) a deschis scorul cu şut de la 25 de metri, la semi-înălţime, iar Petrache (8) a majorat diferenţa, punctând cu latul, din cinci metri, la o centrare a aceluiaşi Coroian.
Alb-roşii au avut o tresărire de orgoliu şi au jucat vreo 10 minute de fotbal. În acest interval, Ambruş a marcat, din careu, după o lovitură liberă executată de Niculae şi respinsă greşit de portarul advers. La 1-2, internaţionalul de juniori Alexandru Dan a şutat de la marginea careului, dar a apărat portarul orădean, iar apoi, Mureşul a „secat”.
Orădenii au reacţionat în consecinţă şi şi-au majorat avantajul, după ce mingea şutată de Bic (44) a lovit bara din stânga lui Dzelme şi a ricoşat în poartă din spatele portarului devean. Birtalan (68) a stabilit scorul final la 1-4, în repriza secundă, când jucătorii Mureşului au fost doar în rol de jaloane pe teren.

Mureşul Deva – FC Bihor 1-4 (1-3)
Au marcat: Ambruş (11) / Coroian (2), Petrache (8), O. Bic (44), Birtalan (68).
Mureşul: Dzelme – Petresc, Ambruş (c), Geacă, C. Lia – A. Niculae, G. Apostol (Cârstoiu 73), Al. Dan, Ungur (Dutciuc 50) – Stan (Ciparidis 63), Jawad. Antrenor: Romulus Gabor.
FC Bihor: A. Popescu – Zanardini, Oltean (c), Petrache, Lupu – Florean, Selagea, Coroian, O. Bic (Bîrză 73) – Sorian (Hadăr 78), Sulea (Birtalan 63). Antrenor: Gheorghe Ghiţ
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti). Asistenţi: Cătălin Haramuz (Reşiţa), Bogdan Dragoş (Făgărăş).
Stadion: „Cetate”. Spectatori: 100.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.