Categories: Sport

Au cedat în prelungiri

Autobergamo Deva a cedat în pre­lungiri, în al doilea meci al finalei Ligii I de fotbal în sală, cu United Galați. Oaspeții s-au impus în sala din Deva cu 6-5, după prelungiri, la finalul timpului regulamentar scorul fiind 4-4.

Au preluat conducerea
La fel ca în primul meci, Autobergamo a deschis rapid scorul, prin Hinojosa, în secunda 33. Gazdele s-au distanțat în minutul 10, prin Andre Sasse, urmat de o reușită rapidă a lui Cristian Matei. Avantajul de trei goluri al Devei s-a micșorat la unul minim în ultimele secvențe ale primei reprize, printr-o dublă a lui Araujo în decurs de câteva secunde (primul gol fiind din lovitură de la 10 metri).
Galațiul a egalat, în minutul 26, prin Daniel Crișan, din pasa aceluiași Araujo. Deva a revenit în avantaj peste trei minute, grație reușitei lui Andre Sasse, însă United a egalat din nou, în minutul 31, prin același Araujo.
S-a intrat în prelungiri, acolo unde gă­lă­­țenii au preluat conducerea prin Pele, în primul minut al reprizei secunde de timp suplimentar. Apoi, în minutul 40+7, Araujo a marcat al patrulea său gol din acest meci, urcând scorul la 4-6. Deva, care a jucat aproape toată repriza a doua de prelungiri cu portar zburător, a izbutit doar un gol, prin Cristian Matei, în mi­nutul 40+9. Scorul la general este 1-1, după ce Autobergamo s-a impus în primul joc cu 4-2. Seria „3 din 5” se mută la Galați, cu jocul 3 programat luni, 9 mai, de la ora 19.00.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

21 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

21 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

21 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

21 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

21 de ore ago