Attila Dezsi, locul 22 în topul prefecţilor îndatoraţi la bănci

Carmen Cosman

Deşi au salarii bune, ca înalţi funcţionari publici, prefecţii nu scapă de „blestemul” creditelor făcute la bănci. Printre cei care s-au împrumutat, se numără şi prefectul de Hunedoara, Attila Dezsi (foto).

Credit de 93.800 de lei
Într-un top neoficial, realizat de site-ul economic Econtext, prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi, ocupă locul 22 în ceea ce priveşte datoriile pe care le au prefecţii din România. În total, sunt 42 de prefecţi, iar datoriile provin din împrumuturi pe care aceştia le-au contractat de la bănci ori alte instituţii de credit sau din alte surse, respectiv companii sau persoane fizice. Attila Dezsi datorează 93.800 de lei la OTP Bank – Sucursala România, unde are un credit din 2006, scadent în 2026. De precizat că Dezsi are un venit anual de 70.858 lei de la Prefectură, la care s-au adăugat 741 de lei, sumă încasată ca inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, şi încă 2.155 lei de la Agenţia Naţională de Integritate.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Cred ca asata este o problema personala a domnului prefect. Domnul prefect Attila Dezsi sa se implice in salvarea CNH-ului ca olteni lui Condescu din ministere vor distrungerea mineritului Vaii Jiului ca sa ramana ei singuri pe piata de energie Termo cu lignitul lor slab calitativ care distrunge mediul incojurator cu defrisarile din cariere iar reimpaduririle costa mult si se fac doar 8% din necesar. La SNLO Gorj sau sters datoriile odata in decembrie 2006 si acum au iarasi datorii dar paradoxal au bani sa sponsorizeze echipe sportive un ex.echipa de fotbal Panduri si la Nuclearelectrica sau sters datoriile.

  • ...ati vazut hunedoreni cat ia salaril UDMR-istu????...daca nu mergem la vot, iar patim la fel!!! iar se duc ungurii la vot si se aliaza cu Basescu si tot noi dam la RMDSZ- 6 000 lei ptr Doja asta de la Broaste!!!...felicitarii devenilor!!!...nu ne este destul???...ba io cred ca da!!!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago