Categories: Sport

Atletism. Se reiau antrenamentele, dar nu neapărat în cantonamente

Atletismul este unul dintre sporturile care îşi vor putea relua activitatea, însă preşedintele federaţiei, Florin Florea, susţine că nu neapărat în cantonamente.

„Noi am avut o atitudine de a respecta toate regulile, de a nu face presiuni, ne-am bazat pe antrenorii şi sportivii noştri să găsească metode de a-şi continua activitatea, care prin pădure, care pe câmpii, care pe acasă. Ne ajută şi specificul sportului nostru, aşteptăm să putem face sport de performanţă“, a spus el.
Preşedintele FR Atletism speră ca în septembrie să fie organizate la Cluj întrecerile Campionatului Balcanic de seniori, conform programului iniţial. „Nu cred că vom intra în cantonament, dacă vor fi solicitări de cantonamente se vor face respectând toate regulile, nu doar în bazele ministerului se pot ţine, noi putem merge la Cluj, unde se fac antrenamente şi în acest moment pe pistă. Noi nu le vom impune cantonamente sportivilor noştri!“, a completat Florea.
„Aşteptăm procedurile scrise, depindem şi de felul în care vor arăta lucrurile în starea de alertă, pentru că deocamdată sunt proiecte care se discută. Mă bucur că sportul a intrat şi el într-o abordare directă, preşedintele şi prim-ministrul vorbind despre acest domeniu“, a declarat Florin Florea, preşedintele FRA.
„Nu au fost prevăzuţi bani pentru teste, noi avem un contract clar cu MTS-ul, unde sunt trecute foarte strict lucrurile pe care trebuie să cheltuim. Dacă se doreşte testarea vom vorbi cu MTS şi vom vedea dacă se pot face anumite transferuri de la alte capitole”, a mai spus preşedintele federaţiei de atletism. (N. Gavrea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago