Categories: Sport

ATLETISM. Junioarele de la SCM Deva, vicecampioane naţionale la marş

Municipiul Timişoara a găzduit sâmbătă în­trecerile ediţiei din acest an a Campionatul Na­ţional de Marş, ediţia de iarnă, competiţie care a reunit la start circa 100 de sportivi la mai multe categorii de vârstă.
Organizatorii acestei competiţii, Federaţia Română de Atletism în colaborare cu Directia pentru Tineret şi Sport a judeţului Timiş, au orga­nizat un traseu de alergare în jurul Sta­dionului „Dan Păltinişanu” şi au asigurat toate condiţiile de securitate pentru parti­ci­paţi, cu respectarea protocolului sanitar.
Sportiva Anamaria Bolohan, legitimată la SCM Deva, unde este pregătită de către prof. Florin Bucura, s-a clasat pe locul IV la categoria junioarelor, după ce a alergat pe distanţa de 10 km,, ea fiind una dintre spe­ranţele hunedorene în această probă atle­tică. Din păcate, problemele legate de posi­bili­ta­tea de a se antrena în condiţiile ne­ce­sare acestui gen de alergare ( locaţie, pistă de alergare,) au făcut ca mai toate an­tre­na­men­tele ei să se desfăşoare pe trotuarele din mu­nicipiul Hunedoara, unde ea locuieşte.
Echipa de junioare I de la SCM Deva, al­că­tuită din sportivele Iulia Marton, Anamaria Bolohan, Sorana Ţuţu şi Delia Florea, antrenate de prof. Florin Bucur şi Emerson Toma, a cucerit titlul de vicecampioană na­ţională şi medalia de argint, iar atleta Mă­dălina Danciu (legitimată la CS Ghelari) s-a clasat pe locul VI la această categorie.
O altă alergătoare de la SCM Deva, junioara Ana Voina, s-a clasat pe locul 11 în cla­sa­mentul general al probei de 5000 metri a junioarelor de categoria a II-a.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

12 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

12 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

12 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

12 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

12 ore ago