Categories: Sport

ATLETISM. Cupa României Open pentru seniori

Finalul acesta de săptămână aduce o primă competiţie atletică pentru seniori, care se va desfăşura pe Stadionul Iolanda Balaş-Sotter din Capitală, în organizarea Federaţiei Române de Atletism.
Întrecerile din cadrul Cupei României Open pentru se­niori vor reuni cam tot ce este mai bun în topul atletismului românesc la această oră, fiind o veritabilă reuniune care va aduce din nou atmosfera competiţiilor de mare anver­gură.
Din păcate, de această dată, fără spectatorii care mai aplau­dau evoluţiile sportivilor de pe pista de concurs. Competiţia de la Bucureşti este şi un test important în perspectiva ediţiei din acest an a Campionatelor Inter­naţionale de Atletism ale României programate la Cluj Napoca în perioada 21-22 august.
Au fost validaţi pentru a fi prezenţi la aceste întreceri, următorii sportivi legitimaţi la LPS Cetate Deva: Denisa Bota (care va participa la proba de 400 m), Raul Manuel Dan (400 m), Florentina Maricu- Iuşco (săritura în lungime şi la triplusalt) şi Ovidiu Andrei Sitoianu (săritura în lun­gime).
Pentru SCM Deva vor evolua atleţii: Andrei Răzvan Deliu, (săritura cu prăjina), Maria Claudia Florea (400 m) şi
An­tonia Irimia (săritura cu prăjina).
Să mai notăm că în paralel cu Open-ul seniorilor se vor desfăşura şi întrecerile Campionatului Naţional de atle­tism rezervat juniorilor U16, ediţia 2020.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

3 ore ago