ATLETISM. Andrei Răzvan Deliu, pe podium la naţionalele de sală

Întrecerile Campionatului Naţional de Probe Combinate, desfăşurate recent la Bu­cu­reşti, a mai adus o medalie pe lângă cea câştigată recent de junioara Eva Alzner, de la LPS Cetate Deva.
De această dată medalia se adaugă la pal­­ma­resul secţiei de atletism de la SCM Deva şi a fost cucerită de sportivul Andrei Răz­van Deliu, multiplul campion naţional la săritura cu prăjina.
Atletul devean cochetează de mai mult timp cu probele combinate şi anul acesta şi-a în­cer­cat puterile în cadrul competiţiei de pen­tatlon pen­tru seniori, unde la final a urcat pe po­diu­mul de premiere, cucerind medalia de argint şi titlul de vicecampion naţional de seniori.
Andrei Răzvan Deliu a totalizat 4710 punc­te, cele mai multe în proba favorită, săritura cu prăşina – 910 puncte cu o performanţă care a măsurat 5,00 m, apoi la 60 m cu 792 puncte şi la lungime, unde a sărit 6.75 m şi a primit 755 puncte, la celelalte două probe a­vând rezultate mai modeste. Deveanul a fost întrecut de Răzvan George Roman (Dinamo Bu­cureşti), iar podiumul a fost completat de Sorin Florin Ionescu (CSM Oneşti).
Pregătit de prof. Florin Bucur şi Răzvan Stă­nescu, atletul legitimat la clubul devean a de­clarat după cucerirea acestei medalii: Visul oricărui atlet este o medalie la Jocurile Olimpice sau măcar o participare la această competiţie. Eu aş vrea să fiu mai modest, iar visul meu, în viitorul apropiat este să dobor recordul naţional de seniori. Şi pentru aceas­ta sunt dispus să muncesc şi mai mult decât am făcut-o până acum şi să mă implic mult mai tare la antrenamente. Sfatul pe care îl primim de pe margine este să tragem 100 la sută pentru visul nostru. Eu cred că pentru a putea reuşi trebuie să ne dedicăm 101 la sută.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.