Astãzi se decide soarta celor patru alesi liberali deveni

Sorina Popa

Ieri, Curtea Teritorială de Arbitraj a PNL din Sectorul 1 Bucureşti a judecat contestaţia celor patru consilieri locali din Deva, care au fost excluşi din partid de către conducerea judeţeană.

S-a amânat, apoi s-a revenit
La şedinţa de ieri, au fost prezenţi cei patru aleşi locali implicaţi în dosar, Doru Oană (foto), Carol Panduru, Dorel Cuiava şi Ioan David, dar şi reprezentanţi ai Biroului Politic Teritorial al PNL Hunedoara, Florin Oancea şi Marius Surgent.
„Am solicitat să fie audiaţi doi martori, cei doi viceprimari ai municipiului Deva şi am propus probele, Curtea hotărând amânarea şedinţei pentru vineri, 4 martie, la ora 13.30. Însă, la patru ore de la această decizie, după ce am părăsit majoritatea dintre noi Bucureştiul, am aflat că membrii Curţii Teritoriale de Arbitraj de la Sectorul 1 a decis să delibereze astăzi (n.r. – ieri) şi să dea soluţia pe 2 martie. Au motivat această hotărâre prin faptul că membrii Curţii vor pleca din Capitală în următoarele două săptămâni şi astfel, se va depăşi termenul în care trebuie să se soluţioneze cauza. Consider că în acest fel, ni s-a încălcat dreptul de a ne apăra. Nu s-a respectat nici o normă”, a declarat consilierul local Doru Oană.
De cealaltă parte, Marius Surgent, vicepreşedinte al PNL Hunedoara, a afirmat că „s-a respectat întru totul dreptul celor patru consilieri locali la apărare” şi că, „potrivit Statutului PNL, cei patru aleşi nu mai au nici un drept în PNL”.
Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL a hotărât în urmă cu câteva săptămâni, casarea deciziei Consiliului Teritorial de Arbitraj a PNL Hunedoara, de excludere a celor patru aleşi locali din partid şi a admis cererea de strămutare a cauzei, formulată de cei patru, pentru a fi judecată de către o organizaţie PNL neutră.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ce mai vrea si ratatul asta de oana? mai pledeaza doar procese de divort si aleadecomun acord.e dependent de jocuri electronice si ruleta.

  • Problema nu e Oana e Munteanu care pentru a scapa de dosare face jocul PDL.
    Vezi celebra zicere a lui Vladu ! :)))

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

17 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

17 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

17 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

17 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

17 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

17 ore ago