Categories: Actualitate

Aproape jumătate din maşinile Poliţiei rămân în garaj, în caz de îngheţ

Cristina Ghenea

Relatam într-un articol precedent, că banii de care a dispus  Inspectoratul de Poliţie al judeţului (IPJ) Hunedoara nu au fost suficienţi decât pentru dotarea cu cauciucuri de iarnă a 60 la sută dintre maşinile pe care le are în parcul său auto.

„Unitatea noastră a cheltuit pentru cauciucurile de iarnă achiziţionate aproape 58.000 lei. Doar atât ne-a permis bugetul până în acest moment”, a declarat comisarul şef Marcel Zaharie, adjunct al şefului IPJ Hunedoara.
Pentru a anvelopa şi restul de 40 la sută dintre autoturisme, IPJ Hunedoara mai are nevoie de circa 44.000 de lei, dar această problemă a intrat în grija Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), încă de luna trecută. „La nivelul unităţii centrale, s-a decis ca Direcţia de Logistică de la Bucureşti să se ocupe de achiziţionarea anvelopelor de iarnă necesare unităţilor teritoriale“, a declarat Adriana Voina, reprezentantul IPJ Hunedoara. Până în prezent, însă, nici o veste privind cauciucurile.
Totuşi, reprezentanţii IPJ Hunedoara asigură cetăţenii că acestea sunt suficiente pentru a face faţă solicitărilor din teren şi pentru a desfăşura controalele de rutină, necesare pentru depistarea unor infractori.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

20 de ore ago

Felicitare Paste

20 de ore ago

Felicitare Paste

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

20 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

20 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

20 de ore ago