Direcția Silvică Hunedoara, cu sediul în municipiul Deva, str. Mihai Viteazul, nr. 10, județul Hunedoara titular al planului: ,,AMENAJAMENT SILVIC PENTRU FONDUL FORESTIER PROPRIETATE PUBLICĂ A STATULUI APARȚINÂND OCOLULUI SILVIC GRĂDIȘTE, DIRECȚIA SILVICĂ HUNEDOARA”, propus a fi realizat pe raza județelor: Hunedoara și Alba, anunță publicul interesat asupra audierii publice a proiectului de amenajament silvic, a Raportului de mediu şi a Studiului de Evaluare Adevcată care va avea loc în data de 22 iulie 2024, începand cu ora 12.00 la sediul Direcției Silvice Hunedoara.

Autoritățile participante: CONSILIUL JUDEȚEAN HUNEDOARA, APM HUNEDOARA, GARDA NAȚIONALĂ DE MEDIU, COMISARIATUL JUDEȚEAN HUNEDOARA, GARDA FORESTIERĂ HUNEDOARA, AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU ARII NATURALE PROTEJATE – ST HD, DIRECȚIA PENTRU AGRICULTURĂ A JUDEȚULUI HUNEDOARA, DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU CULTURĂ HUNEDOARA, ADMINISTRAȚIA PARCULUI NATURAL GRĂDIȘTEA MUNCELULUI-CIOCLOVINA, INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ,,IANCU DE HUNEDOARA”, INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ HUNEDOARA, DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ A JUDEȚULUI HUNEDOARA, OFICIUL DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ HUNEDOARA, PRIMĂRIA  ORĂȘTIOARA DE SUS, BOȘOROD, BERIU, PUI, MĂRTINEȘTI, ORĂȘTIE, CUGIR.

Dezbaterea este deschisă publicului interesat care poate participa la şedinţă sau care poate trimite comentarii în scris APM Hunedoara la adresa Deva, str. Aurel Vlaicu, nr.25, e-mail office@apmhd.anpm.ro, sau titularului la sediul din municipiul Deva, str. Mihai Viteazul, nr. 10, județul Hunedoara, până la data de 22 iulie 2024.

Publicul interesat poate formula comentarii și ON LINE în timpul sedinței de dezbatere publică pe platforma google meet accesând următorul link: https://meet.google.com/fbo-qpab-rae .

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că s-a rupt lanțul de iu­bire dintre două per­so­naje de pe la noi.…

13 ore ago

Bulina albă

Călin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos Pentru că, în ciuda faptului că axele de…

13 ore ago

Bulina neagră

Petru B. Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de efectuare de operațiuni…

13 ore ago

Marcel Ciolacu și George Simion conduc la prezidențiale și în sondajul CURS. Pe ce locuri sunt Mircea Geoană și Nicolae Ciucă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu (foto stânga), și președintele AUR, George Simion (foto dreapta), ocupă primele…

13 ore ago

Și-au „modernizat” apartamentele după ureche

Doi locatari ai unui bloc din Aninoasa se luptă de ani de zile în instanță,…

13 ore ago

Parchetul îl acuză de tentativă de omor, judecătorul de vătămare

Un scandal pornit pe stradă în Simeria era cât pe ce să se soldeze cu…

13 ore ago