Categories: Sport

Antrenorul Mircea Lucescu a scăpat de calvarul din Ucraina!

Calvarul lui Mircea Lucescu (foto) s-a încheiat! Tehnicianul a scăpat de războiul din Ucraina și a ajuns, în weekend, la București, după un drum extrem de lung.

Finala, mutată din Rusia
Surprins de cei de la ProSport, Mircea Lucescu a evitat să facă vreun comentariu într-un moment atât de delicat, precizând doar că a plecat de la Kiev în urmă cu aproape 24 de ore.
După ce președintele Vladimir Putin a solicitat ca Rusia să înceapă războiul cu Ucraina, s-a instaurat haosul în țara care e vecină și cu România. Prin urmare, vineri au fost luate alte măsuri dure în lumea sportului: astfel, finala UEFA Champions League a fost mutată de la St. Petersburg la Paris, iar cursa de Formula 1 din Rusia, care trebuia să aibă loc în luna septembrie, a fost anulată.
Extrem de obosit, Mircea Lucescu a ajuns acasă în jurul orei 02:00, sâmbătă, în condițiile în care a avut parte de un drum care a început în zorii zilei de 25 februarie.
Antrenorul lui Dinamo Kiev a evitat să mai rămână în Ucraina și s-a deplasat, cu mașina, către România, alături de im­presarul moldovean Arcadie Zaporojanu și oamenii săi din staff.
„Nu vreau să dau nici un interviu pentru că orice aș zice s-ar interpreta acolo. Am plecat de la baza de antrenament pe la 6 dimineața așa că nu am văzut prea multe”, a spus Mircea Lucescu.
În capitala Kiev se aud focuri de armă la această oră, așa că decizia luată de Mircea Lucescu a fost una cât se poate de bună.
Deocamdată, nu se știe când se va relua prima ligă din Ucraina, în contextul în care problemele sunt în continuare foarte mari.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

o zi ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

o zi ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

o zi ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

o zi ago