Categories: Sport

Antrenorul Jiului s-a supărat pe autorităţile locale

Ciprian Marinuţ

Cosmin Kanduth, antrenorul echipei de juniori A1 a clubului CSM Jiul Petroşani, formaţie medaliată cu bronz la Campionatul Naţional, este nemulţumit de atitudinea autorităţilor locale faţă de echipa sa. Tehnicianul susţine că oficialii Primăriei Petroşani tergiversează achitarea unor cheltuieli pe care şi le-au asumat.

Au dat bani din buzunar şi nu-i primesc înapoi
„Este strigător la cer ceea ce ni se întâmplă. Alerg ca un nebun împreună cu Marin Tudorache la Primăria Petroşani cu nişte deconturi şi nu ne ia nimeni în seamă. Mai pe scurt, este vorba de suma de 1.500 de lei pentru baremurile la arbitraj, observatori şi  benzină, sumă care normal ar fi trebuit să fie decontată  de Primăria Petroşani. Este adevărat că ei au suportat o parte din deplasarea la campionatul naţional, dar au apărut nişte cheltuieli neprevăzute pentru care eu şi Marin Tudorache am pus bani din buzunar. Am fost la primărie şi ni s-a spus să aducem chitanţele de la Federaţia Română de Fotbal. Am făcut şi acest lucru, pentru că evident, nu puteam plăti fără ca Federaţia să nu ne emită chitanţă. Dar tot cei de la primărie au spus că nu vom mai primi nimic. Aşa că am rămas cu buza umflată ca şi în alte dăţi”, a  declarat Cosmin Kanduth.

Performanţă unicat
Echipa juniorilor născuţi între anii 1996 şi 1999 de la clubul Jiul Petroşani a realizat cea mai valoroasă performanţă a sezonului pentru fotbalul juvenil hunedorean. „Alb-negrii” s-au clasat pe locul trei la turneul final al Campionatului Naţional şi au obţinut medaliile de bronz la categoria lor de vârstă, performanţă unicat la nivel de juniori în acest sezon în judeţul Hunedoara. Formaţia antrenată de Cosmin Kanduth a câştigat cu scorul de 4-2 (3-0) finala mică a turneului desfăşurat la finalul săptămânii, la Buftea, dispunând de campioana judeţului Argeş, AS Olimpia Suseni.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago