Categories: Eveniment

Anchetă complexă în cazul accidentului din Şureanu

Carmen Cosman

Procurorii hunedoreni continuă cercetările în cazul accidentului de avion din Munţii Şureanu, în care şi-a pierdut viaţa omul de afaceri german Matthias Grabowski.


Autoritatea Aeronautică Română nu a finalizat deocamdată ancheta în ceea ce priveşte aparatul de zbor care s-a prăbuşit la jumătatea acestei luni în Munţii Şureanu, dar are la dispoziţie 12 luni pentru a o finaliza. Între timp, procurorii hunedoreni continuă ancheta în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care şi-a pierdut viaţa omul de afaceri german Matthias Grabowski. “În cazul accidentului, se fac în continuare cercetări. Sunt audiaţi martori şi  se ridică obiecte, înscrisuri. Aşteptăm şi rezultatele cercetărilor de la Autoritatea Aeronautică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu.
Deşi o concluzie finală în acest caz va exista doar la încheierea cercetărilor, anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii, mai ales că neamţul a lăsat un bilet de adio unei femei din Orăştie, cu care se presupune că ar fi avut o relaţie amoroasă.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean