Analiză, după ce au pierdut alegerile la Petroşani şi Petrila

Sorina Popa

Liderul PSD din judeţ, Laurenţiu Nistor, analizează rezultatul alegerilor din 10 iunie, din două localităţi din Valea Jiului, unde social-democraţii au fost bătuţi crunt de adversarii politici.
Ioan Rus, la Petroşani şi Gheorghe Bobar, la Petrila, sunt cei doi candidaţi care au dezamăgit, la locale, deşi stăteau bine în sondaje. Rus a obţinut 26, 3 la sută din voturile electoratului din municipiul Petroşani, iar la Petrila, Bobar a luat doar 17,43 la sută. În aceste condiţii, liderul social-democrat din judeţ trebuie să ia măsuri, susţin surse din organizaţia judeţeană. Nistor declară însă că nu trebuie dat vina pe cineva, dar pe viitor, se impune o selectare mai atentă a candidaţilor pentru alegeri.
Se vede, deci, treaba, că la Hunedoara nu se va întâmpla ca în comuna Deveselu, unde primarul pesedist, care a pierdut alegerile, a fost dat afară din partid.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Domnule NIstor!!!
    Hai ca la Petrosani ,nu aveati nici o sansa, dar pina si Soimusul l-ati pierdut...????Asta este cam "cu miros de funie" pentru viitorul politic..!!
    Chiar asa "ochelari de cal" si chiar asa de indoctrinati sunteti, de nu zice nimeni si nimic ca stati la remorca "molotista???
    E strigator la cer, cu ce consilieri ati innoit si Deva, resedinta de judet: Cu HANZI....????
    De fapt nu ne mai mira nimic. "El lider maximo"- la "mititica" 2 ani(si asta dintr-un proces-ca mai sunt 2),urmatorul-la bostani -in aratura, iar procurorului i s-a servit'Bombonel" o teza copiata si doctoranzii lui publica carti despre lideri morti de 4 ani-de parca ar fi in viata,??
    Cit despre legi noi -toate neconstitutionale!!
    Ordonantele de urgenta sa traiasca !!!
    :)

  • Slaba analiza. Au pierut alegerile si la Baru Mare , si la Pui si la Salasul de sus , si la Santamaria Orlea si la Hateg , Sarmisegetuza , Densus Berthelot . Bretea Romana , Calan ,etc ,noroc ca s-au lipit de PNL ca erau saracii mici de tot .Nae Timis i-a daramat mai rau ca niciodata si tot nu au de gand sa faca curatenie in partid , la Hateg trebuiau sa se adune si sa dea afara parvenitii vremii care au prins pe nedrept si nedemni cateva locuri de consilieri in consiliul orasului Hateg.Oricum sunt in incompatibilitate , conflicte de interese dupa ce firmele lor au avut afaceri (megaafaceri)cu primaria lui Timis. Asteptam de la Goia transparenta , eliminarea si judecarea celor care au fraudat banul public si si un aer curat in orasul liber Hateg.Taietorii de frunze la caini , puturosii lui Timis sa dispara din decorul orasului.

  • Dl Ponta, incepeti curatenia cu Nistor, Nicula si toti ceilalti care au reorganizat PSD Petrosani si PSD Petrila.
    De la prima pe tara la ultima pe tara (in procente vorbesc) in numai un an este o cadere dramatica, ce spune mult despre competenta si intentiile indivizilor acestia.

Recent Posts

Felicitare Paste

60 de minute ago

Felicitare Paste

60 de minute ago

Felicitare Paste

60 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o oră ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o oră ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o oră ago