Categories: Actualitate

Amor cu năbădăi între o liceană şi un bărbat de 56 de ani

Maximilian Gânju

O tânără de 18 ani susţine că este hărţuită de fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 56 de ani. Pe fir au intrat şi poliţiştii locali, pentru că în urma disputei amoroase, cei doi au perturbat activitatea şcolii unde învaţă fata.

A depus plângere pentru hărţuire
Poliţiştii locali din Petroşani au primit o plângere de la o elevă a Colegiului Hermes, fostul liceu economic din Petroşani, în care reclama faptul că este hărţuită de fostul iubit, un bărbat în vârstă de 56 de ani. Adolescenta s-a destăinuit poliţiştilor, după ce bărbatul mai mare cu 38 de ani a intrat în şcoală să-i ceară socoteală pentru faptul că l-a părăsit. „O elevă de la Colegiul Hermes a cunoscut o persoană mai în vârstă şi ulterior, a decis să rupă relaţia. Este vorba de o problemă făcută cu mânuţa ei, ca să spun aşa. Respectivul nu o lasă în pace, iar noi, într-un final, am reuşit să-l identificăm după numărul maşinii. Este din Petrila şi încă nu am reuşit să discutăm cu el, va trebui însă să vorbim, pentru că nu e normal ce se întâmplă. El a intrat şi în şcoală şi trebuie să vedem ce este acolo. (…) N-a făcut scandal a intrat în şcoală fără a avea dreptul”, a declarat Dorel Neag, şeful Poliţiei Locale Petroşani.

I-a cerut înapoi cadourile
Amorezul de 56 de ani s-a ales cu plângere din partea tinerei, nu pentru că a încercat să vorbească cu ea, ci din cauza faptului că a mers la şcoală, iar colegii ei au văzut diferenţa de vârstă dintre cei doi. Acest lucru a făcut-o pe adolescentă să se simtă prost, mai ales că fostul ei iubit i-a cerut de faţă cu toată lumea să-i dea înapoi cadourile pe care i le-a făcut. „Deocamdată, avem doar declaraţiile fetei, am discutat personal cu ea şi i-am spus că nu este o joacă. Vreau să vedem şi punctul de vedere al bărbatului şi apoi să acţionăm în consecinţă”, mai spune şeful Poliţiei Locale Petroşani.
Pentru că nu a făcut scandal, dar a intrat abuziv în incinta liceului, bărbatul de 56 de ani ar putea scăpa doar cu un avertisment. Şeful Poliţiei Locale Petroşani spune că a mai avut de-a face cu mici dispute între amorezi pe la liceele unde subordonaţii săi patrulează, însă un caz cu o diferenţă de vârstă aşa de mare nu a mai întâlnit.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

9 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

9 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

9 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

9 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

10 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

10 ore ago