Categories: Sport

Amical de lux pentru „studenţi”

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani şi-a perfectat un amical de cinci stele. Elevii lui Alexandru Lupu şi Emil Drumea vor susţine mâine, la finalul stagiului de pregătire de la Valea lui Liman, un meci de verificare cu campioana României, RC Timişoara.
Duel cu trei foşti colegi
Aranjarea acestui meci test a fost posibilă datorită relaţiilor excelente ale clubului din Valea Jiului cu echipa campioană. „Prietenia” dintre cele două grupări s-a construit în urma transferurilor a trei foşti jucători ai Ştiinţei – Gigi Militaru, Lucian Mureşan şi Marian Sabău – la echipa din Banat. „Este un amical pe care mi l-am dorit foarte mult, pentru a putea vedea cu adevărat potenţialul echipei mele. Sper ca totul să fie bine”, a  declarat Alexandru Lupu.
Doi jucători la Naţională
Pe lângă Remus Zaharescu, convocat la Naţionala U19 (sub 19 ani) de rugby în 7 a României, un alt jucător de la Ştiinţa a fost convocat sub tricolor. Este vorba de seniorul Iulian Cucoş, care va face parte din lotul primei reprezentative de rugby în 7. „Este  foarte important pentru noi că avem jucători la Naţională. Convocările la Lotul României dau un plus echipei şi dovedesc că avem jucători valoroşi. Cu siguranţă, în viitor, vor fi convocaţi şi alţi jucători”, a  declarat antrenorul Alexandru Lupu. (C. Marinuţ)

Mesagerul Hunedorean