În urma controalelor derulate la unităţile de alimentaţie din judeţ au fost descoperite abateri legate de starea spaţiilor în care produsele alimentare sunt manipulate, prelucrate, precum şi cele de depozitare a materiilor prime şi produselor finite. Deficienţe au mai fost constatate şi legat de controlul dăunătorilor, evidenţa documentelor şi a informaţiilor privind sistemul HACCP. Nici la condiţiile de igienă lucrurile nu stăteau bine, au mai descoperit inspectorii DSVSA Hunedoara. (M.Gânju)
Vorbesc gurile rele că la o firmă de sub Cetate, cu capital străin se petrec…
Costel Avram, administratorul public al județului Pentru că a fost ales vicepreședinte al Asociației administratorilor…
I.C., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de omor.
Minorii, un băiețel și o fetiță, erau ținuți închiși în casă, fără mâncare și îngrijire,…
Se numeşte NB.1.8.1, iar această nouă tulpină a SARS-CoV-2, virusul care a provocat pandemia de…