Amendat cu 3000 de lei, fiindcă şi-a lovit vecinul cu ciocanul

Administratorul unei societăţi din Cristur a fost condamnat la 3000 de lei amendă penală şi plata unor daune morale şi materiale după ce şi-a bătut un vecin.
Bărbatul de 36 de ani a făcut apel la sentinţa Judecătoriei Deva, însă completul Curţii de Apel Alba Iulia a respins acţiunea pe motiv că este nefondat. Vecinul agre­sorului a susţinut că administratorul l-a lovit cu un ciocan, astfel că a avut nevoie de aproape două săptămâni pentru ca rănile să i se vindece.
Incidentul a avut loc în satul Cristur, în curtea ginerelui celui agresat, iar scandalul a pornit de la faptul că bărbatul bătut voia să demoleze un zid al unei anexe ce se află în interiorul limitei de proprietate dintre ginerele său şi vecin. Agresorul şi victima sa au început să se certe pe tema de­molării zidului cu pricina, iar de la ceartă şi înjurături s-a ajuns la bătaie.
Bărbatul bătut a susţinut în instanţă că a fost prins, târât după zidul ce desparte cele două proprietăţi şi lovit cu ciocanul în mod repetat în zona corpului şi a mem­brelor. În replică, bărbatul condamnat n-a recunoscut că şi-a bătut vecinul şi a pretins în faţa judecătorului că acesta ar fi căzut peste zidul demolat şi astfel s-ar fi rănit. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.