Amenda lui Mutu, suspendatã

GYI0050807537.jpg

 

Impresarul Victor Becali a declarat că Tribunalul Federal al Elveţiei a dat o decizie de suspendare temporară a hotărârii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro, către clubul Chelsea.

Suspendare temporară
În 14 septembrie, internaţionalul român a înaintat la Tribunalul Federal Elveţian, recursul la decizia TAS, cu ajutorul fraţilor Victor şi Ioan Becali. „Din ce am înţeles de la avocaţii noştri, este o decizie de suspendare temporară a deciziei TAS, luată azi, de Tribunalul Federal al Elveţiei. Noi, acum ne judecăm cu Chelsea la Tribunalul Federal şi nu la TAS. La TAS nu se mai poate ataca în nici un fel acest caz. Repet, însă, nu am multe informaţii, trebuie să vedem şi noi exact actul şi să discutăm pe îndelete cu avocaţii noştri. Cel mai probabil, mâine vom afla exact situaţia deciziei luate azi de Tribunalul Federal“, a spus Victor Becali.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.
Ruşii insistă pentru „Briliant”
Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este din nou dorit de formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg, care este dispusă să mărească oferta pe care a făcut-o pentru internaţionalul român la începutul acestui sezon, informează cotidianul La Nazione, citat de site-ul violanews.com.
„Amânarea sentinţei în cazul cu Chelsea îi va permite lui Mutu să joace mult mai destins. Dar, aceasta nu face ca interesul altor cluburi pentru jucătorul român să fie mai mic, ba chiar, apar din nou semnale. De aceea au revenit vocile ce provin din Rusia şi care afirmă că Zenit Sankt Petersburg se află pe urmele lui Mutu, mai ales că, posibilul viitor antrenor al ruşilor ar urma să fie Luciano Spalletti. Potrivit cotidianului La Nazione, pentru Mutu (şi pentru Fiorentina), din Rusia ar fi pe drum o ofertă economică dublă extrem de importantă“, notează site-ul violanews.com.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.