Alianţa de centru-dreapta, în prag de constituire

Noua alianţă de centru-dreapta care se prefigurează în zona politică îi va avea drept copreşedinţi pe Vasile Blaga (PDL), Mihai Răzvan Ungureanu (Mişcarea Civică), Mihail Neamţu (Noua Republică) şi Aurelian Pavelescu (PNŢCD).
Reprezentanţii Alianţei de Centru Dreapta au stabilit că aceasta va avea o structură „colegială“, condusă de patru co-preşedinţi, precum şi o Comisie de Etică care „va trece prin filtru“ toţi „candidaţii comuni“ pentru alegerile parlamentare. Urmează ca pe 29 august, la Fundaţia Creştin Democrată să aibă loc lansarea manifestului politic al Alianţei.
În judeţul nostru, Dorin Gligor (foto dreapta), preşedintele organizaţiei judeţene, a declarat că „eforturile de a coagula forţele de centru-dreapta sunt necesare pentru însănătoşirea climatului politic românesc. Este corect şi necesar, de asemenea, să existe o comisie de etică în cadrul acestei alianţe”. La rândul său, Marius Bota (foto stânga), liderul filialei Noii Republicii din judeţul Hunedoara, crede că lupta la parlamentare va fi grea. „Un cod etic şi de integritate este absolut necesar. Noi îl aplicăm deja la Noua Republică. Va fi o luptă grea, dar încercăm să răzbim cu oameni cinstiţi şi oneşti”, a declarat Marius Bota. (S. Popa)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.