Alegeri pentru Primăria Densuş, în 26 mai

Sorina Popa

Locuitorii din comuna Densuş vor trebui să se prezinte, din nou, la vot, la nici un an de la desfăşurarea alegerilor locale, după ce primarul lor a plecat secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Vârstnicilor.

Toate partidele au dreptul
Potrivit prefectului judeţului, Sorin Vasilescu, pe 26 mai vor fi organizate alegeri înainte de termen, în comuna Densuş, pentru postul de primar. La începutul lunii martie a acestui an, Sorin Ştefoni, cel care a condus Primăria comunei Densuş aproape 20 de ani, a fost numit pe postul de secretar de stat în guvernul USL. Din acest motiv, viceprimarul Traian Bugari (PNL) a preluat frâiele comunei, după plecarea şefului său. În trei luni de la demisia lui Ştefoni trebuie să se organizeze din nou alegeri aici, iar acestea au fost stabilite pentru 26 mai, aşa cum prevede legea. În martie, vicele Traian Bugari declara că se mai gândeşte dacă va ataca postul de primar al comunei. Acum însă, situaţia este clară. „M-am decis, în proporţie de 100 la sută să candidez la şefia Primăriei Densuş. Toate partidele au dreptul să aibă candidat la alegerile din 26 mai, pentru funcţia de primar al comunei noastre”, a declarat Traian Bugari. Acesta a fost primar la Densuş între anii 1990 şi 1996 şi este viceprimar al comunei din anul 2008.

Alegeri şi în Colegiul Haţeg?
Pe de altă parte, surse din cadrul USL afirmă că deputatul liberal Dan Radu Ruşanu este favoritul pentru şefia viitoarei Autorităţi pentru Supraveghere Financiară, după ce profesorul de economie Daniel Dăianu a declinat oferta.
Dacă şi deputatul PNL Dan Radu Ruşanu va pleca pe acest post, atunci, el va trebui să demisioneze din Parlamentul României. Ca atare, şi pentru Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor vor trebui să se organizeze alegeri anticipate, pentru postul de deputat.
Guvernul a aprobat în februarie 2013 ordonanţa de urgenţă privind înfiinţarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, care va comasa într-o singură instituţie Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) şi  Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Traian Bugari = Pupincurist ! Incercati alta varianta, Comuna Densus nu are nevoie de oameni bolnavi, virusati de ex-Pradatorul -Sorin Stefoni.

  • Corect. Atata timp cat administratiile locale traiesc in concubinaj cu politica, totul va fi o fenta, un praf in ochii prostimii pe care o pastoresc.La Densus ar trebui creat un precedent! Un primar independent care sa nu se aplece atat de jos ca sa reuseasca sa pupe in fund pitici....

  • hooopaaa, hategul , TREZESTE-TE GHEORGHE, TREZESTE-TE IOANE ,TREZESTE-TE SI TU TIMIS NICOLAE , HOOOPAAA SUS , COPACEL , COPACEL, NAE TATA , CA UITE CA VINE APA CARLETELUI SI LA MOARA TAAAA,HAI SA TE VEDEM IARASI ZAMULE , CAT DE MULT NE IUBESTE TU PE NOI SI CUM TE IUBIM SI NOI PE TINE DEJA NE TOPIM DE DORUL TAU , CA FRUMOS ESTI CA NEAMUL TAU , DESTEPT ESTI CA FRATE-TU IOSZEF -TOLOMACU- HII, HII, SI ACUMA AI OCAZIA SA ARATI CE POTI CHIAR DACA ASTA ESTE ULTIMA OCAZIE , ULTIMA ZVACNIRE POLITICA PANA IN 2016 POATE TI-A MAI DAT DUMNEZEU O SANSA VEZI SA NU O SCAPI,OCAZIE CU CARE POTI FACE PSD UL DE RAHAT DEFINITIV PE MELEAGUL HATEGAN.

  • chiar nu se gaseste nici un competent localnic pentru contracararea acestui slujitor-lingau al fostului primar? d-nule Vice , ar cam trebui sa te retragi la pensie !!!!!!!!!!!!!!

  • doamne fereste ! FARA BUGARIU SORIN AL MAI MARE HOT AL LUI STEFONI ...AFACRI DIN VALEA GARDULUI ...STIU EI MILIARDE INTREGI !!! AFARA CU HOTII DIN DENSUS

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

22 de ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

22 de ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

22 de ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

22 de ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

22 de ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

22 de ore ago