Duminică, alegeri în comuna Densuș

Primaria-Densus1 Peste 1.300 de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne, duminică, în comuna Densuş, pentru a-şi alege un nou primar, în cursa electorală fiind înscrise trei persoane, de la tot atâtea partide politice.

“Numărul cetăţenilor cu drept de vot este de 1.306 persoane. Acestea sunt aşteptate la vot în cele cinci secţii de votare de pe raza comunei, organizate în satele Densuş, Peşteana, Peşteniţa, Ştei şi Poieni”, a declarat Loredana Bogdan, secretarul Primăriei Densuş.
Pentru funcţia de primar candidează viceprimarul comunei Traian Bugari (USL), Horaţiu Mircea Grozoni (PDL) şi Cornel Mironel Eduard Dinişoni (PP-DD). Măsurile de ordine publică şi siguranţă necesare în pregătirea şi pe durata scrutinului vor fi asigurate de peste 50 de angajaţi ai MAI, polițiști, jandarmi și pompieri.
Secţiile de votare vor fi deschise duminică, începând cu  ora 7,00, urmând a se închide la ora 21,00. Alegerile la Primăria Densuş se desfăşoară după ce fostul primar Sorin Ştefoni a renunţat la funcţie în luna martie, fiind numit secretar de stat în Ministerul Muncii. Se pare că Sorin Ștefoni va candida pentru postul de deputat de Hațeg, rămas vacant după ce Dan Radu Rușanu, numit  la conducerea nou înființatei Autorități de Supraveghere Financiară, a demisionat din Parlament. (Mircea Crivăț)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.